Mijn diensten  

Met een dienstenpakket ben je verzekerd van een goede afhandeling van je (administratieve) problemen. Voor betaalbare prijs zonder verrassingen achteraf kun je je administratie aan mij overdragen. Er bestaat al een dienstenpakket vanaf € 37,75 per maand exclusief BTW (gebaseerd op gemiddeld een half uur werk per maand) 

Wil je graag starten als ZZP`er, maar weet je niet waar te beginnen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! In een vrijblijvend gesprek, maken we kennis, deel je je plannen, en krijg je informatie. Daarna ontvang je mijn offerte en ben je vrij om te kiezen voor mijn ondersteuning. Denk hierbij aan contact maken met leveranciers, betalingsregelingen treffen, lening aanvragen, inschrijving KVK ed.. 

Ben je ZZP`er en heb je problemen met de vernieuwde DBA-overeenkomsten? Ook dan kan ik je wellicht van dienst zijn. 

Ik kan je helpen bij de voorbereidingen van je opening, een evenement administratief begeleiden, gewoon als vraagbaak, opstellen contracten.

Ook voor belastingaangifte IB, OB, ICP, jaarrekening opstellen, ed. ben je bij mij aan het juiste adres! 

Mijn ervaring als secretaresse en telefoniste deel ik graag met je! Er zijn mogelijkheden tot het doorschakelen van je telefoon, zodat je klanten je altijd kunnen bereiken. En dit zijn slechts enkele voorbeelden!  Ook particulieren ben ik graag van dienst met bijvoorbeeld je IB-aangifte, administratieve begeleiding voor ouderen, betalingsregelingen treffen, verhuizingen administratief ondersteunen. 

Neem vandaag nog contact met mij op voor meer informatie.