Mijn bedrijf

 

Mijn bedrijf is ontstaan uit mijn oneindige behoefte om mensen te helpen. 

Met mijn opleiding in Economie Moderne talen, ben ik breed opgeleid en kon ik op arbeidsvlak overal wel terecht. 

Ik begon met mijn werkervaring als receptioniste bij een groot wereldwijd bedrijf, waarbij mijn talenknobbel wel heel erg goed van pas kwam. Ik kon de gasten wegwijs maken in het bedrijf in het Nederlands, Duits, Frans, Engels en zelfs Italiaans en Spaans. Maar ik voelde toch de nood om iets meer te doen. 

Na mijn opleiding als secretaresse kon ik ook die werkzaamheden kundig uitvoeren en ging ik dus ook daadwerkelijk aan de slag als projectsecretaresse. Hier heb ik uiteraard administratief heel veel geleerd.

Voordat ik mijn bedrijf opstartte, werkte ik eerst nog als financieel administratief medewerker, waarbij ik me vaardig gemaakt heb in diverse financiële (belastingtechnische) vraagstukken. Mijn kennis in diverse boekhoudpakketten werd al gauw uitgebreid. Zo heb ik onder andere gewerkt met Accountview, Unit4, Acumulus, Snelstart, en Twinfield.

Bij Twinfield ben ik blijven hangen. Op dit moment werk ik voornamelijk met Twinfield in combinatie met Basecone. Ik heb ervaring met het beheren van een webshop en klanten vertrouwen mij vaak zelfs hun betalingsverkeer toe. Ik laat me ondersteunen door een vaste accountant en een bedrijfsjurist en ook voor juridische vragen op particulier gebied, kan ik terecht bij een vaste contactpersoon in de advocatuur.

Mijn klanten komen meestal bij mij terecht via mond-op-mond reclame en zijn erg divers. Van catering- tot verhuurbedrijf, van artiest tot band, van communicatiebedrijf tot evenementenplanner. Maar ook facebook en linkedin zijn tools waarin ik me transparant en toegankelijk opstel.  

Mijn ambitie is nog steeds om mensen tegen een betaalbaar tarief te kunnen helpen en ondersteunen. Binnenkort begin ik daarom ook met een nieuwe opleiding als Basis Adviseur WFT (wet financieel toezicht) om uiteindelijk door te kunnen groeien in de schuldhulpverlening en eventueel ook als budgetcoach mensen te kunnen begeleiden.